”Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!”, (Iv 11,26)

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom u uskrsnuće tijela i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

RUŽA (udova Ante) ALILOVIĆ- rođ. Ćorić

u petak 21.06.2024. godine u 08.00 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 93. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u nedjelju 23.06.2024. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju SV. ANTE – CIM. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 16.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

OŽALOŠĆENI: sin PERO; kćerka ŽELJKA; nevjesta OLIVERA; zetovi: SLAVEN i IVAN; unučad: PETRA, PETAR, ANTEA i MIA; praunučad: JANA i PIA; sestra ŠIMA s obitelji; obitelji pok. sestara: JANJE, IVE, MILKE i MATIJE; obitelji pok. braće: LOVRE i MARKA; zaova VESELKA s obitelji; obitelji pok. zaova: STOJKE i DANICE; obitelji pok. djeverova: IVANA i BOŽE; obitelji: ALILOVIĆ, ĆORIĆ, HRKAĆ, KNEŽEVIĆ, KNEZOVIĆ, BOŠNJAK, MATKOVIĆ, STOJKIĆ, KARAČIĆ, DŽIDIĆ, KREŠIĆ, MEDAK, ILIĆ, FILIPOVIĆ i KOLAR te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Iskrena sućut svim ožalošćenima…

 

/Misija FRAMOST/