Foto/ Izvor: /zupajastrebarsko.hr/

Danas častimo svetu Katarinu Sijensku, djevicu i crkvenu naučiteljicu, zaštitnicu Europe i bolesnika. (Više na: 29. travnja – Sveta Katarina Sijenska, djevica i crkvena naučiteljica, zaštitnica Europe – Framost, rubrika SVETAC DANA)

Molitvom se utecimo njezinu moćnom zagovoru…

Molitva sv. Katarini Sijenskoj za čvrstu vjeru i mudre odluke

Sveta Katarino, ljubljena Kristova zaručnice, koju je Bog prosvijetlio da budeš savjetnica vjere i istine papama, biskupima i uglednicima svog doba, izmoli mudrost za pastire Crkve da vode Božji narod, izmoli im ljubav da blaže rane današnjeg čovjeka, izmoli im hrabrost da nepopustljivo pokazuju put Istine.

Tvoje srce potpuno predano Isusu dopustilo ti je da znaš čitati stvarnost života i svijeta Njegovim očima, da shvatiš malene i velike potrebe čovječanstva i Crkve.

Ti, prava Božja ženo, pomogni i nama vidjeti život očima Boga, donijeti prave i mudre odluke za nas i za osobe koje nam je Gospodin povjerio.

Amen

Snažna molitva sv. Katarini Sijenskoj za ozdravljenje od svih bolesti

Sveta Katarino Sijenska, izmoli mi milost od Boga, da ozdravim od svih bolesti, fizičkih i duhovnih.

Molim te da me prekriješ svojim plaštom, i da me zaštitiš od svakog zla, te da mi pomogneš pronaći unutarnji mir i ozdraviti moje tijelo.

Molim te da u moj život uđe Božja milost, koja će mi pomoći prebroditi sve izazove, i ispuniti me ljubavlju, koja će mi dati snagu za svaki novi dan.

Sveta Katarino, molim te za svoje zdravlje, da budem snažan/a i zdrav/a, i da uvijek slijedim Božju volju u svemu što radim.

Amen.

Molitva sv. Katarini Sijenskoj za zdravlje i iscjeljenje duše

Sveta Katarino Sijenska, izmoli mi milost od Boga, da ozdravim svoju dušu i da nađem unutarnji mir.

Molim te, po svom zagovoru oslobodi me svih tjeskoba, te mi pomozi prihvatiti moju bol i patnju kao put prema Božjoj ljubavi.

Molim te da me naučiš živjeti u sadašnjem trenutku, i da me usmjeriš prema svjetlu Božje ljubavi, koja će mi pomoći prebroditi sve teškoće.

Sveta Katarino, moli za mene i zdravlje moje obitelji.

Amen.

Sveta Katarino Sijenska, MOLI ZA NAS!!

Izvori: Molitve.hr; Bogjetu.com; Hkm.hr; Zupajastrebarsko.hr

/Misija FRAMOST/