Galerija kraljice Katarine Kosače u Mostaru večeras je bila prepuna na predstavljanju novog romana Od Franje do Franje književnice Anite Martinac.

Ovaj zanimljivi roman, koji uz prethodna dva romana Medaljon i Posljednji čini povijesnu trilogiju, predstavio je profesor Antun Lučić. U programu uz autoricu također sudjelovala profesorica Tina Laco kao moderatorica, a u glazbenom djelu programa nastupili su Damir Bunoza i Lucija Zovko. Organizator predstavljanja je Narodna knjižnica HNŽ-a.
Roman Od Franje do Franje još je jedna uspješnice Anite Martinac koja je probudila javnost pišući o nedotaknutim temama iz prošlosti. Premjerno je roman predstavljen u Čitluku, te nakon toga u Beču, Osijeku, Vinkovcima, Zagrebu, Rijeci i Pločama. Nakon prvih kritika i osvrta o romanu, te reakcijama posjetitelja i čitatelja novi roman dočekan je s oduševljenjem. Trenutno je drugi najčitaniji roman prema listi portala Hrvatska.roman.

„Roman posvećujem onima koji istinu ljube, žrtve ne zaboravljaju, oprost i pomirbu žude, djeluju u ime Boga i pravde i sve zbog čiste ljubavi rade”, napisala je autorica Anita Martinac na samom početku ovog izvrsnog romana.

Iskrene čestitke autorici na novom djelu i želimo još mnogo ovakvih uspješnica.