Ljubuško lito 2019

U sklopu manifestacije “Ljubuško ljeto 2019” grad Ljubuški i folklorna skupina “Dream Team Babe” su organizirali folklornu večer pod nazivom “Dream Team Babe i prijatelji”. Uz naše Društvo koje se predstavilo završnim kolom opere Ero s onog svijeta i oduševilo sve prisutne nastupili su i KUD Sv. Ante Humac, guslar Marko Čolak, gangaši iz Gruda, Neretvanski bećari, HKUD Radišići, Nada Mihić i Ana Turkalj iz Karina, Ivan Vidić i prijatelji.

Zanimljiva večer održana je u gradskom parku u Ljubuškom, a kako i ne bi bila kad je organiziraju najvitalnije hercegovačke bake „Dream team babe“.

Večer tradicijskih napjeva i plesova u kojoj su sudjelovali prijatelji ove pjevačke skupine započela je atraktivnim dolaskom naših baba, koje su uz pomoć članova Moto kluba Bigeste na scenu stigle na motorima.

Bila je to jedna od scena koja je bila ranije dogovorena radi snimanja dugometražnog filma o ovoj pjevačkoj skupini, koje filmska ekipa snima posljednjih mjeseci.

Večer je započela uz prigodan blagoslov kojeg je prisutnima podijelio humački župnik fra Ljubo Kurtović poželjevši svim sudionicima ugodno druženje.

/*dio teksta preuzet s ljportal.com/