Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

DRAGICA (udova Ljubana) BUMBAR

  1. – 2021.

u subotu 15.05.2021. godine, u 21.15 sati nakon kraće bolesti u 81.godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe,blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 17.05.2021. godine u 16.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „Sv.ANTE – CIM“. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u Domu Sv. Ante Cim. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

 POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:kćerke: VIKICA i MARICA; nevjesta SNJEŽANA; zetovi: IVAN-IKULA i KRUNOSLAV; unučad: ANTE, ANTICA, NATAŠA i ANTONIO; praunučad: NOA, IVAN i LEANA; sestra MARA s obitelji; obitelji pok. braće: PERE, MATE i STANISLAVA-BRACE; djeverovi: DRAGO i IVICA s obiteljima; zaove: MARA i VERA s obiteljima; obitelji: BUMBAR, ANĐELIĆ, GLIBIĆ, MAJDANDŽIĆ, BUKILIĆ, ARAR, ŠARIĆ, ČOVIĆ, ANDRIĆ, PAVLEKA i JOLDŽIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

/OSMRTNICA.BA/