S tugom u srcu i boli u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

IVAN (pok. Pere) DŽIDIĆ

u nedjelju 13.06.2021. godine, nakon duže bolesti u 92. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 14.06.2021. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg“. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na Rimokatoličkom groblju  „SMRČENJACI“. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u kapelici na groblju. Obitelj prima sućut od 16.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin ANDRIJA – CRNI; kći VALERIJA; nevjeste: SLAVICA i SONJA; zet MIRO; unučad: MARIJANA, MARIO, IVANA, LIDIJA, JOSIP i TONI; praunučad; brat MARIJAN s obitelji; obitelji pok. sestara: MATIJE i ANKE; šure: ILIJA i SREĆKO s obiteljima i obitelj pok. šure DRAGE; obitelji pok. svastika: ANGELE i TONKE; obitelji: DŽIDIĆ, ARAPOVIĆ, ĆURKOVIĆ, LJUBIĆ, MARIĆ, IVIĆ, BUHOVAC, LOVRIĆ, BUDIMIR, BUKOVAC, CVITKOVIĆ i KREŠIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

/OSMRTNICA.BA/