Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

LJUBICA KREŠIĆ rođ. Krešić

U srijedu 14.07.2021. godine u 08.30 sati nakon kraće bolesti u 86. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u četvrtak 15.07.2021. godine u 18:00 sati ispred Gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg. Pokop drage nam pokojnice obavit će se  na Rimokatoličkom  groblju „Sv. Ante“-Cim. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 17.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug IVAN; sin DRAŽAN; kćerka DRAŽENKA-DADA; nevjeste: MIRJANA i DORA; zetovi: BERO i SAŠA; unučad: IVANA, GABRIJELA i MARTINA; praunučad: SARA i VIKTOR; brat DRAGO s obitelji; obitelj pok. brata JOZE; obitelj pok. sestre KATE; obitelj pok. sestre DRAGICE; djever BLAŽ s obitelji; obitelj pok. djevera SREĆKA; zaova LENKA TODOROVIĆ s obitelji; obitelji: KREŠIĆ, ČIHORIĆ, CRNJAC, BUŠIĆ, ČULJAK, GLIBO te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

/OSMRTNICA.BA/