S tugom u srcu i boli u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

ZDENKO – Zdena  KOŽUL
– pok. VENCELA –

u nedjelju 18.07.2021. godine, u 11.15 sati nakon teške bolesti u 49. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 19.07.2021. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se po dolasku na Rimokatoličko groblje  „TURČINOVIĆI“- Široki Brijeg. Sveta misa zadušnica slavit će se u utorak 20.07.2021 godine u 20.00 sati u crkvi Sv. FRANJE na Babunu – Ilići. Obitelj prima sućut od 16.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: mama IVA; braća: JANKO i MIRKO; nevjeste: ŽELJANA i TANJA; nećaci: VENCEL, BARBARA, IVAN – JURE, NIKŠA i MAGDALENA; stric PERO s obitelji, obitelj pok. strica IVANA; ujaci: MARIOFIL i PERO s obiteljima; tetka VINKA s obitelji; obitelji pok. ujaka: BLAGE, NIKE i JANKA; obitelji pok. tetaka: ŠIME, ANICE i MILE; obitelji: KOŽUL, BUBALO, ŠUŠAK, BILAĆ, DREŽNJAK, BLAŽEVIĆ i KARATOVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

/OSMRTNICA.BA/