Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

ŠIMA (udova Ivice) KNEZOVIĆ

u ponedjeljak 02.08.2021. godine, u 19.00 sati nakon kraće bolesti u 90. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u srijedu 04.08.2021. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop drage nam pokojnice biti će obavljen  na Rimokatoličkom groblju „SMRČENJACI“. Sveta misa zadušnica služiti će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 16.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin PREDRAG; kćerke: ZDENKA, PAULA i DIVNA; nevjesta MIRJANA; zetovi: FRANJO, MIRKO, MATO, NINO, IGOR, DANIJEL i IVAN; unučad: JURICA, MIRJANA, ANA, JOSIPA i MONIKA; praunučad: LEONA, NIKA, DRAGAN, GABRIJEL, PETRA i FRANKO; braća: JOZO i MILOVAN s obiteljima; obitelji pok. braće IVANA i VESELKA; sestra MATIJA s obitelji i obitelj pok. sestre KATE; djever DRAGO s obitelji; obitelji pok. zaova: ZORKE, DRAGICE, RADOSLAVE i VERE s obiteljima; obitelji: KNEZOVIĆ, SIVRIĆ, VRLJIĆ, DADIĆ, BAOTIĆ, MEĐUGORAC, BUNTIĆ, MARTINOVIĆ, JANJIĆ, ŠARAC, VICKOVIĆ, MARKOTIĆ, JOVIĆ, FALAK, DELIJA, KVESIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

/OSMRTNICA.BA/