Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

JAGO (pok. Vjekoslava) ČULJAK

u petak 20.08.2021. godine u 20.00 sati nakon kraće bolesti u svojoj 89. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u nedjelju 22.08.2021. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop dragog nam pokojnika biti će obavljen na Rimokatoličkom groblju „Sv. ANTE“- CIM. Sveta misa zadušnica služiti će se uz pokop. Obitelj prima sućut od sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga MARA; sin MARIN-JUKLA; kćerke: ANKICA, ZDRAVKA, BRANKA i MARINA; nevjesta NELICA; zetovi: PERO, ZORAN i DUŠKO; unučad: GORAN, DANIJELA, KLAUDIJA, DARIO, DEJAN, MARKO, VEDRANA, ALEKSANDRA i NIKOLA; praunučad; sestre STOJKA i ZDRAVKA s obiteljima; obitelj pok. brata FERDE; obitelj pok. sestre JELE; obitelji: ČULJAK, PRSKALO, DRMAĆ, MILUTINOVIĆ, ĐERIĆ, SKOKO, VRLJIĆ, ZOVKO, HILA, MARIĆ, MARINOVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

/OSMRTNICA.BA/