Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

DRAGO (pok. Stanka) PEHAR

u utorak 07.09.2021. godine, u 14.00 sati nakon kraće bolesti u svojoj 87. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u četvrtak 09.09.2021. godine u 16.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop dragog nam pokojnika biti će obavljen na Rimokatoličkom groblju „ORLAC“. Sveta misa zadušnica služiti će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO  U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga PAULA; sin ŽELJKO-ĆEĆI; kćerke: VESNA i LIDIJA; nevjesta KRISTINA; zet VENKO; unuci: IVAN i TOMISLAV; braća: CVITAN i MATE s obiteljima i obitelj pok. brata ANDRIJE; obitelj pok. strica RADE; svastika LJUBICA s obitelji; šure: IVAN i MATE s obiteljima i obitelji pok. šura: ANTE i FRANE; obitelji: PEHAR, KOMADINA, ŠUNJIĆ, CVITANOVIĆ, ANĐELIĆ, RADIĆ, ZADRO, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

/OSMRTNICA.BA/