Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

ILIJA (pok. Blaža) TOMIĆ

u srijedu 15.09.2021. godine nakon kraće bolesti u 77. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u četvrtak 16.09.2021 godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na Rimokatoličkom  groblju „SMRČENJACI“. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga STOJANKA; sinovi: DRAGAN i ŽELJKO; kćerke: ANA, VESNA i MARIJA; nevjesta MARINA; zetovi: ALJOŠA i IGOR; unučad: MATE, LUKA, PIA-RITA, MARKO, MIHAEL i MARIJA; obitelj pok. brata BLAGE; obitelj pok. sestre MILKE; svastika DRAGICA s obitelji; obitelj pok. svastike MILENE; obitelji: TOMIĆ, KIĆANOVIĆ, ŠPEC, ZELENIKA, KREŠIĆ, RADIĆ, DEMETER, GRANIĆ, ZOVKO, LOVRIĆ, BUNTIĆ, PINJUH te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

/OSMRTNICA.BA/