Sinoć je na Trgu svetog Franje u Čapljini upriličena predivna večer duhovne glazbe koju već 22 godine čapljinski franjevci organiziraju pod nazivom ČAPLJINA Fest.

Večerašnji program pod motom “Pjevamo pjesme da slavimo Boga…” bio je namijenjen domaćim izvođačima koji su publici poklonili duhovne pjesme.

Večer je otvorio Marko Masnić izvedbom skladbe “Slavimo Gospoda”.

Nakon Marka, Iva Kožul izvela je skladbu “Ti postojiš”, Emilija Jerković izvela je skladbu “Da te slavim” a skladbu “Krovovi” izvela je Iva Pervan.

Nakon solo nastupa uslijedila su dva nastupa skupina. Prvi su nastupili “Novi band mladih” sa skladbom “Mesija” a nakon njih Silvija Vukojević & cure izvele su skladbu “Hvala ti Bože”.

Sljedeći blok pjesama otvorila je Nataša Borovac skladbom “Za nebo stvorena”, a nakon nje nastupile su Paula Zubonja sa skladbom “Kako divno ime” i Elena Pavlović sa skladnom “Nitko kao Ti”.

U narednom bloku pjesama uslijedio je još jedan nastup Ive Kožul ovaj put sa skladbom “Spasi me”. Poslije nje skladbu “Bio je i Isus” izveli su Magdalena Brajković i Ivan Sušac a Nataša Borovac otpjevala je skladbu “Put stvara”.

Posljednji blok večeri bio je rezerviran za dvojicu mladića. Ivan Bogdan je izveo skladbu “Ime ti je sveti”, a Marko Masnić je izveo skladbu “Naš Bog”.

Po završetku programa glavni organizator svih dosadašnjih izdanja ČAPLJINA Fest-a fra Mile Vlašić se obratio publici a nakon toga je uslijedio zajednički nastup svih večerašnjih sudionika.

Voditeljica programa bila je Antonela Soldo.

ČAPLJINA Fest se nastavlja i večeras kada će nastupiti mladi glazbenici iz Sarajeva.

Foto: Ante Boras

Video: TAU STUDIO

Tekst: djaka-city.info