Danas cijeli svijet moli istu molitvu. Vrijeme nije točno određeno, već će se moliti tijekom 24 sata, što će se zbog vremenskih zona ‘pretvoriti’ u 48 sati. Molite, a zatim pošaljite poruku drugima (barem jednoj osobi) kako bismo svi nastavili moliti za cijelo čovječanstvo.

Pomolimo se zajedno. ?

Hvala što si me ojačao, Gospodine, Hvala što si uz mene, Gospodine, Hvala što si me zaštitio, Gospodine. Hvala Ti što si me prekrio svojom dragocjenom krvlju, Gospodine. Isuse, Ti si moja stijena, moj štit, moja snaga, volim Te, trebam Te. Hvala što si me zaštitio od virusa koji prijeti ljudima i njihovim životima. Hvala Ti što štitiš moje najmilije, hvala što štitiš cijelo čovječanstvo i donosiš zdravlje svima koji su se razboljeli. Gospodine Isuse, ujedinjeni kao braća, molimo Te, po Tvojoj beskrajnoj milosti, ne dopusti Covidu-19 da uđe u nas ili u naše domove. Hvala Ti, Gospodine, što si svoje Anđele smjestio oko svake kuće, gdje obitelj koja moli u Tvoje sveto ime, utočište nalazi u Tvojoj riječi koja je oživjela. Pomolimo se zajedno: Neće vam se dogoditi nikakva šteta i nesreća neće doći u vaš dom. Jer On će zapovijedati svojim anđelima nad vama, da vas štite na sve načine. Amen!

Oče naš koji jesi na nebesima Sveti se ime Tvoje. Dođi kraljevstvo Tvoje. Budi volja Tvoja, kako na nebu, tako i na zemlji. Kruh naš svagdašnji daj nam danas. I oprosti nam duge naš kako i mi opraštamo dužnicima našim i ne uvedi nas u napast nego izbavi nas od zla. Jer Tvoje je kraljevstvo, snaga i slava zauvijek. Amen!

Zahvaljujem Ti, Gospodine, za svoje zdravlje, za moju obitelj, za to što imam krov nad glavom. I najviše od svega, hvala ti za još jedan dan života s ljudima koje toliko volim. Blaženi Gospodine, Hvala Ti što si zaštitio moju obitelj, prijatelje, susjede, najmilije i sve one koje ne poznajem, jer su nam svi potrebni.

Hvala Ti što nas sve blagoslivljaš, Gospodine. Okupaj nas svojim blaženim Milosrđem, koje je veliko i beskrajno. Hvala Ti što si oprostio onima koji ne vjeruju u Tebe i koji ismijavaju Tvoju riječ. Gospode, ne dopusti da smrt zbog ove tihe bolesti odnese još više ljudi. Zahvaljujemo ti za blagoslov i zaštitu svih liječnika, medicinskih sestara, policije, oružanih snaga, vatrogasaca i svih radnika koji svakodnevno spašavaju živote. Hvala Ti što ih sigurno vraćaš kućama, Gospodine. Hvala Ti što nas blagoslivljaš! Hvala Ti, Gospodine, za Tvoje Beskrajno milosrđe! Amen!

 

Hvala vam što ste ovu molitvu podijelili sa svima s kojima ste mogli i što ste je poslali članovima svoje obitelji i prijateljima, da svi zajedno molimo!