S tugom u srcu i boli u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

ZORKA ( pok. Ante ) KOMADINA

u utorak 11.01.2022. godine, u 11.15 sati u 87. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u srijedu 12.01.2022.godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg“. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Gradskom groblju „KOLENJE“. Sveta misa zadušnica služiti će se uz pokop. Obitelj prima izraze sućuti od 13.15 sati u mrtvačnici „Bijeli Brijeg“.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin ŽELJKO; kćeri: NADA i VESNA; nevjesta RADMILA; zet ĐEVAD-Rom; unučad: ROMANA s obitelji, ROMANO s obitelji, SANDRA s obitelji, TANJA, SANJA, TONI i TAMARA; obitelji pok. djeverova ILIJE i IVANA; obitelj pok. zaove KATE; obitelj pok. braće: GRGE i MATE; obitelj pok. sestara IVE i MANDE; obitelji: KOMADINA, TOMIĆ, RAMADANOVIĆ, ŠARAC, BULIĆ, ĆURIĆ, PANDŽA, PEJKOVIĆ, MARIĆ, ANIĆ, RAIČ, KNEZOVIĆ, CVITKOVIĆ, ANIČIĆ, PAVLOVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.