Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

IVA – IVUKA (supruga Ike) ALPEZA
u subotu 15.01.2022. godine u 23.30 sati iznenada u 80. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 17.01.2022. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG, a obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu Sveta misa i pokop drage nam pokojnice obavit će se u 15.00 sati na Rimokatoličkom groblju „LEDINAC“, a obitelj prima sućut od 14.15 sati na groblju Ledinac.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug IVAN-IKO; sinovi: MLADEN-MAĐO i IGOR; kćerke: SMILJA i DANIELA; nevjeste: NELICA i VEDRANA; zet MARINKO; unučad: MATEA, ANDREA, INES, RENATO, MARIJA, MARINO, KARLA, LEA, PETRA i KRISTIAN i praunučad; braća: ROSAN, IVO i MARIN s obiteljima; sestre: VESA, MARA i DRAGA s obiteljima; djeverovi: STANKO i VESO s obiteljima i obitelj pok. djevera ANTE; zaova DRAGICA s obitelji; obitelji: ALPEZA, PINJUH, MILIĆEVIĆ, TADIĆ, SOPTA, BOŠNJAK, PAUNOVSKI, BARBARIĆ i GLAVAŠ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.