Tužnim srcem i bolom u duši ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

ŠIMA (ud. Bartula) PETRIĆ

u četvrtak 27.01.2022. godine u 05.00 sati nakon kraće bolesti u svojoj 89. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u petak 28.01.2022. godine u 16.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „MASLINE“ . Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi: ZORAN i MARINKO-Mara; kći DINA; nevjeste: GORDANA i MARIJA-Maja; zet: MARIJAN; unučad: NIKOLA i INES s obitelji, MARIO, MONIKA, BORIS i MARTINA; praunučad: NIKA, LEA, NOA, PATRIK i LUCIJA; brat BLAŽ s obitelji; sestra DRAGICA OSTOJIĆ s obitelji; obitelji pok.sestara: DELFE i ANKE; obitelji pok.braće: NIKOLE i VIDOJA; obitelji pok.djeverova: VINKA i DINKA; obitelj pok. MARIJE TASIĆ; obitelji: PETRIĆ, KRTALIĆ, BOŠNJAK, ARAPOVIĆ, KIKAŠ, ĆORIĆ, KREŠIĆ, STOJKIĆ, OSTOJIĆ, KEŠELJ, TASIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.