Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

MARICA (žena Pere) ĆORIĆ

u subotu 05.02.2022. godine u 12.00 sati, nakon duže bolesti u svojoj 79-oj. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 07.02.2022. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „DOBRO SELO“. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug PERO; kćerka VERICA; sin MARIO; unučad: MARKO, IVAN, DANIELA i MARIJA; zet IVICA; nevjeste: VESNA i MARTINA; sestre: JELA i VESNA s obiteljima i obitelj pok. sestre FILE; brat TOMISLAV s obitelji i obitelji pok. braće: IVANA i NIKOLE; obitelji pok. djeverova: MARKA i IVANA; zaove: ANICA i MARICA s obiteljima i obitelji pok. zaova: VIDE i IVE; obitelji: ĆORIĆ, LOVRIĆ, DŽIDIĆ, JAKOVLJEVIĆ, ZOVKO, SUČIĆ, STIPANOVIĆ, DUJMOVIĆ, PRSKALO, ARAPOVIĆ, MARTINOVIĆ, ŠKOBIĆ, ĆAVAR, VUJINOVIĆ, ALILOVIĆ, RAIČ, RAUTENBERG, MARIĆ, PREUSS, DEUTSCH, MIOČEVIĆ, ŠANTIĆ, LAMBIĆ, VIDAČAK, GLIBO, ANIČIĆ, KRTALIĆ i ŠUŠAK te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.