Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

MANDA (ud. Mije) JURIĆ

u četvrtak 10.02.2022. godine u 11.30, nakon kraće bolesti u svojoj 84. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u petak 11.02.2022. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „SV.ANTE“ – CIM. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u Domu Sv. Ante u Cimu. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin DOBROSLAV-BOĆI; kćerke: IVANKA, FRANKA i ANGELINA; nevjesta SNJEŽANA; zetovi: MARINKO, MIROSLAV i BRANKO; unučad: IGOR, GORAN, BORIS, IVANA, MARIN i MIRAN; praunučad; brat LUKA s obitelji; sestra KATA s obitelji; djever JURE s obitelji; obitelj pok. djevera IVANA-BAJE; obitelji: JURIĆ, ĐINKIĆ, DREŽNJAK, DŽIDIĆ, BOŠNJAK, MARIĆ, PRSKALO, TOMIĆ, VRLJIĆ i LASIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.