S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

PAVO KARAČIĆ

U nedjelju 20. 02. 2022. godine u 15:00 sati nakon duže bolesti u 81-oj godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u utorak 22.02. 2022. godine u 13:00 sati ispred Gradske mrtvačnice – BIJELI BRIJEG. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen po dolasku na KARAČIĆA GROBLJU – Gornji Crnač. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 12:15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

OŽALOŠĆENI: supruga SLAVKA; sinovi: ŽELJKO i DAMIR; nevjeste: RENATA i MIRJANA; unučad: PETRA, MATEO, LUKA i ANA; braća: IVAN, FRANO i ANĐELKO s obiteljima; sestre: BRANKA i IVANKA s obiteljima; obitelji pok. sestara : ANKE i ZORE; šure: FERDO, BLAGO i GRGO s obiteljima; obitelj pok. šure VLADE; svastike: LUCA i KATA s obiteljima; obitelji: KARAČIĆ, BOŠNJAK, JURILJ, ZOVKO, SOLDO, KUKULIĆ, SOPTA i GALIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM.