S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

NEDJELJKO KNEZOVIĆ – Đuka

u četvrtak 07.04.2022. godine nakon duže bolesti u 89. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo.
Ispraćaj će biti u subotu 09.04.2022. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na Rimokatoličkom groblju „MASLINE“. Sveta misa zadušnica služit će nakon pokopa u crkvi sv. Barbare na Rudniku. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

OŽALOŠĆENI:
kćerke: IRENA i LJUBICA; zetovi: DAMIR i DRAGAN ; unučad: DUBRAVKO, SANDRA, MARIJA sa suprugom MARKOM, JOSIPA, JOSIP sa suprugom ANDREOM i NIKOLA; praunučad: IRIS, NOA i LUKA; sestrić ZORAN sa suprugom MAROM i obitelji; sestrične: NADA-Seka s obitelji, GORDANA, MILA i MIRJANA; šure: IVAN-Iće i ANTE s obitelji; svastika: NEDA s obitelji; obitelji: KNEZOVIĆ, ČULE, ŠIMIĆ, REBAC, MEDIĆ, KRULJ, KREŠIĆ, KOMERIČKI, OBAD te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Počivao u miru Božjem.