S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

MIROSLAV (pok. Ante) ANĐELIĆ

u utorak 12.04.2022. godine u 11.40 sati iznenada u 80. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo.
Ispraćaj će biti u četvrtak 14.04.2022. godine u 12.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg“. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se u 14.00 sati na Gradskom groblju „MUSALA“. Sveta misa zadušnica služit će naknadno. Obitelj prima sućut od 11.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu, a od 13.30 sati u mrtvačnici Musala.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi: BERNARD i DRAGAN; kćerke: BRANKA, MIRELA i IVANA; nevjeste: EMANUELA i DANIJELA; zetovi: DRAŽEN, SLAVEN i MARKO; unučad: BORIS, MATEO, ANA, MONIKA, MATEA, MARIO, NIKOLINA, JELA, MARKO, FILIP, ANĐELA, LJILJANA i MAGDALENA; brat PETAR s obitelji; obitelj pok. brata STJEPANA; obitelji: ANĐELIĆ, ZELENIKA, ĆOJA, GLAVINA, KRALJEVIĆ, JAKOVLJEVIĆ, VRIČIĆ, ŠIMIĆ, JURIĆ, MAGAZIN, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.