S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

MIRA (ud. Šimuna) ĆUBELA

u subotu 07.05.2022. godine, u 21.30 sati u 85. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula.
Ispraćaj će biti u ponedjeljak 09.05.2022. godine u 16.00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju MASLINE. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

OŽALOŠĆENI:
sinovi ZORAN i GORAN; nevjeste DANIJELA i ZDENKA; unučad: INES, MONIKA, DOLORES s obiteljima, DARKO i NIKOLINA; praunučad: DAVID, ANĐELO, MIHAELA i JAKOV; braća: BRANKO, TOMISLAV s obiteljima; obitelj pok. brata ANTE-TONĆE; sestre: ESTERA i GRACIJA s obiteljima; djever KARLO s obitelji; obitelj pok. zaove MARE; obitelji: ĆUBELA, CVITANOVIĆ, ČUTURA, PRSKALO, BOŠNJAK, BRKIĆ, MARTINOVIĆ, ĆUBELA-SAVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Počivala u miru Božjem.