DANAS JE 14. NEDJELJA KROZ GODINU, 3. srpnja 2022.

  • RASPORED SVETIH MISA U NAŠOJ FRANJEVAČKOJ MISIJI (FRAMOST) u narednom tjednu je prema uobičajenom rasporedu kroz tjedan.
  • Uz naše redovne svete mise U UTORAK JE i PETI U MJESECU i zavjetna je misa GOSPI U ČAST na Smrčenjacima u 18.00 sati.

 

Preminuli su u našem franjevačkom zajedništvu u prošlom tjednu:

  • Iva-Icelja Pehar ž. + Franje iz Orlaca; sprovod joj je sutra u 18.00 sati u Orlacu

Pokoj vječni… Iskrena sućut ožalošćenoj obitelji.

 

Oglašavaju svoju ženidbu:

  • TONI IVANKOVIĆ s Rudnika, sin Marinka Ivankovića i Šime r. Bošnjak i VEDRANA LEČIĆ iz Mostara, kći Milana Lečića i Vesne r. Glibo

Čestitamo mladencima i njihovim obiteljima i želimo im obilje Božjeg blagoslova u životu!

 

  • Ova godina je jubilarna godina DRUŠTVA SV. ANTE /150 GOD OD USTANOVLJENJA I 30 GOD OD OBNOVLJENJA DRUŠTVA/. U tom povodu organiziraju se brojne manifestacije tijekom cijele godine… Svima hvala lijepa na suradnji i potpori u radu našega Društva sv. Ante!
  • Naše Društvo sv. Ante, HKUD “Sv. Ante – Cim” Mostar, sinoć je gostovalo na Kupresu u sklopu tamošnjih svečanosti i postiglo je zapažene rezultate… na što pohvaljujemo njihov trud i zalaganje i čestitamo na postignutom uspjehu…
  • HUMANITARNA UDRUGA ”FRA MLADEN HRKAĆ” obilježava 10 godina svoga rada. Za one koji možda ne znaju, udruga ”fra Mladen Hrkać” pomaže oboljelim osobama i članovima njihovih obitelji koji dolaze u Zagreb radi liječenja iz svih krajeva Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Čestitamo im na plemenitoj misiji i želimo obilje Božjeg blagoslova i dalje djelovati na tom humanom putu. Bog im udijelio svoj blagoslov.

    ONI SVAKE GODINE ORGANIZIRAJU SVOJ HUMANITARNI KONCERT ISPRED CRKVE NA ŠIROKOM BRIJEGU. I OVE GODINE ĆE TO UČINITI I NJIHOV KONCERT ĆE BITI U UTORAK, 5. SRPNJA OD 20.00 SATI… TKO GOD MOŽE TOPLO PREPORUČAMO DA POĐE ONAMO I POMOGNE RAD UDRUGE I RAZUMIJE SE POSLUŠA LIJEPU GLAZBU I ZVUKE.