S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

SLAVKO (pok. Andrije) ANIČIĆ

u srijedu 24.08.2022. godine, u 21.40 sati nakon kraće bolesti u svojoj 84. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u petak 26.08.2022. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg“. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „ORLAC“. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 16.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga MARA; sinovi: ZORAN i ŽELJKO; kćer DRAŽENKA; nevjeste: ANĐELKA i SLAĐANA; zet DAMIR; unučad: EMANUELA, IVANA, PETAR, JOSIPA, ANTONIO i BRIGITA; obitelj pok.braće: MARTINA i IVANA; obitelj pok.sestre MATIJE; šura JOSIP s obitelji; obitelji pok.šura VINKA, JAKOVA i MATE; svastike: LUCA i JURKA s obiteljima; obitelji: ANIČIĆ, GOLEMAC, ŠAKIĆ, TIKVIĆ, BOŠNJAK, ČARAPINA, PANDŽA, ŠUNJIĆ, ŠKUTOR, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.