Koncert HKUD-a Sveti Ante Cim, društva koje je ove godine u dvorani Herceg Stjepan Kosača proslavilo 150 godina od utemeljenja, održan je na platou crkve svete Kate u Grudama.
FOTOGALERIJA: KONCERT HKUD-A SVETI ANTE CIM NA PLATOU CRKVE U GRUDAMA

Niti kiša koju je Gospodin poslao netom prije poslijepodnevne svete mise, a niti ona koju je poslao točno pred početak koncerta nisu umanjili spektakl i izvrsne koreografije, napjeve i plesove koje su pripremili polaznici društva koje je postalo zaštitni znak Grada na Neretvi, te je mnogim studentima izvana prva adresa kada dođu u Mostar.

Koncert je nosio naziv “S radošću prijateljima u Grude”, a vrijedi istaknuti da je tijekom svete mise združeno u Grudama pjevao Zbor svetog Ante 39′ iz Cima i Zbor svetog Franje iz Čapljine.

Novu sezonu plesa i pjesme, putovanja i druženja HKUD sveti Ante Cim otvorio je koncertom u Grudama, a uz one koji su ostali i uživo pratili koncert, mnogo je onih koji su nastup popularnog društva pratili putem Facebook portala Grude.com, kao i putem kamera Akademije, Tau TV-a, Framosta i drugih koji su nazočili događaju.

Izvor: GRUDE.COM

Foto: Ante Boras

 

Foto: Budimir Bošnjak

 

/MISIJA FRAMOST/