S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi suprug, otac, djed, punac i brat

MARIJAN PANDŽA – Maka

u subotu 10.09.2022. godine u 22.00 sata, iznenada u svojoj 65. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo.
Ispraćaj će se obaviti u ponedjeljak 12.09.2022. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju – MASLINE. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 16:15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

OŽALOŠĆENI:
supruga MARIJA; kćerke: MARIJANA i MARTINA; zet SLAVEN; unuk DAVID; sestra MARICA s obitelji; sestra VERA; tetka IVA PADOVAN s obitelji; obitelj pok. strica TADIJE; obitelji pok. tetaka: ŠIME, JANJE i MATIJE; šura MARKO s obitelji; svastike: BRANKA i MIRJANA s obiteljima; obitelji: PANDŽA, ČALE, BLAŽEVIĆ, PREM, PADOVAN, GAČE, VIDOVIĆ, BRKIĆ, KUKIĆ, MARIĆ, KELLER, NOVAK, JELIČIĆ, DUJMOVIĆ i BOŠNJAK te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!