S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

IVAN STOJKIĆ

u četvrtak 26.10.2022. godine, u 21.30 sati u 90. godini života, primivši Sakramente kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u subotu 29.10.2022. godine u 13:00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju SMRČENJACI. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 12:15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

OŽALOŠĆENI:
kćeri BRANKA, ZDRAVKA, VESNA i MARIJANA; zetovi: NIKOLA, ŽELJKO i MATE; unučad: MARIJA, IVANA, KLARA, ANITA, MARIO, MARTA, IVNA i PETRA; praunučad: NIKOLETA, MARO, GIULIANA, LUKA i NIKO; obitelji pok. sestara MARTE, KATE, JELE i RUŽE; zet JURE, šure: RAJKO i MIRKO s obiteljima; obitelj pok. RADE, svastike: ZDRAVKA i AGNEZA s obiteljima; obitelji pok. svastika SOFIJE i MARIJE; Obitelji: STOJKIĆ, JURIĆ, CRNJAC, JARAK, BEVANDA, ĆAVAR, BARIŠIĆ, CULMONE, REMESIC, LUBURIĆ, JURIĆ, KREŠIĆ, DUJMOVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Molimo za tihu sućut!