Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

IVA (udova Vencela) KOŽUL

u subotu 10.12.2022. godine u 09.50 sati nakon duže bolesti u svojoj 86. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula.
Ispraćaj će biti u nedjelju 11.12.2022. godine u 12.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju TURČINOVIĆI, ŠIROKI BRIJEG. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 11.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
sinovi: JANKO i MIRKO; nevjeste: ŽELJANA i TANJA; unučad: VENCEL, BARBARA, IVAN-JURE, NIKŠA i MAGDALENA; braća: MARIOFIL i PERO s obiteljima i obitelji pok. braće: NIKE, BLAGE i JANKA; sestra VINKA s obitelji i obitelji pok. sestara: ŠIME, ANICE i MILE; djever PERO s obitelji i obitelj pok. djevera IVANA; obitelji: KOŽUL, BUBALO, BLAŽEVIĆ, KARATOVIĆ, ŠUŠAK, BILAĆ, DREŽNJAK, ZADRO i PENAVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.