S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

ZDENKO SENKIĆ

U utorak 20.12.2022. godine u 14.30 sati nakon kraće bolesti u 57. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo.
Ispraćaj će biti u četvrtak 22.12.2022. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju MILJKOVIĆI. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

OŽALOŠĆENI:
majka ZDENKA; supruga MARIJANA; djeca: BRANKO, MIA i LUKA; sestre: BRANKA i SONJA; zetovi: MARIO i ADMIR-ZIGI; sestrići: ANDREA, MARKO, LIDIJA, DARIO i IVANO; obitelji pok. stričeva: IVANA, BLAGE i SLAVKA; tetke: ANA, KOVILJKA, JANJA i NEDJELJKA-BEBA s obiteljima; ujaci: IVAN, MARKO i SLAVKO s obiteljima; obitelji: SENKIĆ, DŽEBA, ZENUNOVIĆ, CVITKOVIĆ, MARTINOVIĆ, TOMIĆ, VIDAČAK, MARIĆ, MANDIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM.