Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

GOJKO PAVKOVIĆ

u ponedjeljak 16.01.2023. godine, u 21.20 sati u svojoj 86. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo.
Ispraćaj će se obaviti u srijedu 18.01.2023. godine u 13:00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG.
Pokop dragog nam pokojnika biti će obavljen u 14.00 sati na Rimokatoličkom groblju IZBIČNO Široki Brijeg. Sveta misa zadušnica služiti će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

OŽALOŠĆENI:
supruga RADICA; sin EMANUEL-EMIL; kćeri: ANKA, MIRELA, SUZANA, MARIJANA i MILKA; nevjesta ROMANA; zetovi: GOJKO i ANTE; unučad: MIRKO, ANA,MARIN, MARTINA, MATEJA, ANDREJA, TONI, DORIS, LUKA, DOMINIK i VIKTORIA; praunučad: DAVID, ANTON, MATEO, LEON, IVANO, JAKOV, KARMEN i NOEL, brat MILE s obitelji; obitelj pok. sestre DARINKE; svastika MARIJA s obitelji; obitelji pok. šura EMILA i TOMISLAVA; obitelji: PAVKOVIĆ, CRNJAC, LOGARUŠIĆ, MARTINOVIĆ, KOŽUL, KOLOBARIĆ, SOLDO, BELJAN, KVESIĆ, ŠKEGRO, RADIĆ, PANDŽA, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!