Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

IVAN (pok. Petra) ČMAREC

u subotu 08.07. 2023. godine, u 15.15 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 86. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo.

Ispraćaj će biti u ponedjeljak 10.07.2023. godine u 18.00 sati ispred Gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju ”KOLENJE”- Vrelo Radobolje. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 17.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

OŽALOŠĆENI: supruga SMILJA; kćer ŽELJKA; zet DRAGAN; unučad: MARIO, DAVOR, DAJANA i IVANA S obiteljima i TONI; praunučad: LANA, ANĐELA, PETAR, LUKA i NIKOLA; sestra ANICA s obitelji; obitelj pok. brata ŠTEFEKA; svastika ANICA s obitelji; obitelji pok. svastika: JELKE i LJUBICE; obitelj pok. šure PERE; obitelji: ČMAREC, GLIBO, JURIĆ, SOLDO, KEPIĆ, SVIBEN, BUŠIĆ, PAŠTELEK, RETTIG, CVITKOVIĆ, GALIĆ, MARINOVIĆ, ZOVKO, CAPAN, BRDAR, PODVOREC i KOSEC te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

 

/Misija FRAMOST/