Gospodine, Tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima. ”Ja sam uskrsnuće i život: Tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će.“ (Iv. 11,25)

Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

BOŽICA (žena Drage) KNEZOVIĆ

u četvrtak 13.07.2023. godine nakon kraće bolesti u svojoj 87. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u petak 14.07.2023. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice ”BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju SMRČENJACI. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 16.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

OŽALOŠĆENI: suprug DRAGO; kćeri: OZANA i IRVANA; zet ZDRAVKO; unučad: VEDRAN s obitelji, MARIJA s obitelji, IVAN i MARKO, obitelji pok. braće: IVANA, ZLATKA i KREŠE; obitelj pok. sestre MILKE; djever SLAVKO s obitelji i obitelj pok. djevera ANTE; zaove: RUŽA i LJILJA s obiteljima i obitelji pok. zaova: LJUBICE i ZDRAVKE; obitelji: KNEZOVIĆ, SOLDO, KORDIĆ, BUKARICA, ČULJAK, ĆAVAER, PANDŽA, MARTINOVIĆ, OBAD, ANTUNOVIĆ, SALAVARDA te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

 

/Misija FRAMOST/