Dragi prijatelji i svi ljubitelji klasične glazbe,

S ponosom najavljujemo naš prvi festival klasične glazbe „Glazba na kamenu”, koji će se održati od 22. do 24. rujna 2023. godine u monumentalnoj crkvi svete Katarine u Grudama (Bosna i Hercegovina), s početkom u 20:00 sati.

Očekuju nas tri raznovrsna koncertna broja, obogaćena raznolikim glazbenim iskustvima, a tijekom festivalskih večeri bit će postavljena i izložba skulptura renomiranog akademskog kipara, profesora Stjepana Skoke.

S ponosom ističemo da više od dvadeset iznimno talentiranih glazbenih umjetnika već mjesecima radi na pripremi ovog festivalskog programa. Pridružit će im se i posebni gosti čija su glazbena putovanja oblikovala umjetničku scenu diljem Europe, od Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Makedonije, Italije, Austrije, Poljske, Njemačke, Španjolske pa sve do Sjedinjenih Američkih Država.

Vjerujemo kako će upravo naši ovogodišnji izvođači i pažljivo kreiran festivalski program obojiti vaše jesenske večeri spektrom najraznovrsnijih emocija i boja. Sve vas s nestrpljenjem očekujemo na našem prvom izdanju „Glazbe na kamenu”.

Vidimo se uskoro! 👋🏼🥳🎶🎻🎹🎼🥂

 

riječi su i poziv organizatora Udruge glazbenih umjetnika TAKT.

DOBRODOŠLI!!

 

/Misija FRAMOST/