Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

STANKA (Ud. Blaža) STOJČIĆ

u subotu 14.10.2023. godine u 18.00 sati , nakon kraće bolesti u svojoj 74. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 16.10.2023. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice ”BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju ”SMRČENJACI”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

OŽALOŠĆENI: sinovi: DAMIR, JERKO i MARKO; nevjeste OLJA i MONIKA; unučad: SARA, MATEO i GABRIEL; braća STANKO i MARKO s obiteljima; obitelji pok. sestre MIREBEBE; djever IVKO s obitelji; obitelji pok. djeverova MARINKA, TOMISLAVA i JOZE; obitelji pok. zaova TONE i OLGE; obitelji: STOJČIĆ, PRCE, ŠOŠE, ŠKOFLJEK-KORDIĆ, PETKOVIĆ, VIDOVIĆ, ŠARAC, ZOVKO, BOBAN i LOVRIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Iskrena sućut svim ožalošćenima…

 

/Misija FRAMOST/