U sklopu manifestacije ”Lijepa li si”, Bratovština sv. Nikole Tavelića Buna-Mostar i Župa Blagaj organizira 17. po redu  ”Sajam Vina – Buna 2023”, koji će se održati 14.12.2023. godine.

Cilj Sajma vina na Buni je promocija domaćih autohtonih vina i obiteljskoga vinarstva, koje ima dugu tradiciju na ovim prostorima, te edukacija mladih vinara.

Na ovom sajmu ocjenjuju se isključivo mlada vina (crno i bijelo).

Svi koji žele sudjelovati sa svojim vinima na ovogodišnjem sajmu vina trebaju donijeti svoja vina (po 1 bocu vina) u prostorije Bratovštine sv. Nikole Tavelića na Buni (kod crkve sv. Nikole Tavelića).

Uz boce treba stajati ime i prezime izlagača, kontakt broj i mjesto odakle je izlagač.

Ovo je 17. put da se sajam organizira u prostorijama Bratovštine u dvorani ”TAVELIĆ” na Buni.

Bratovština poziva sve vinare, kao i sve druge ljubitelje dobroga druženja, da se uključe u Sajam.

Prijave za sajam i dodatne informacije vezane uz Sajam vina na Buni 2023 možete dobiti pozivom na broj: 063 791 447; kontakt osoba je Mario Stojčić.

Svetu Misu, otvaranje Sajma i proglašenje pobjednika bit će moguće pratiti i u prijenosu uživo putem live streaminga na internetskoj stranici Hercegovačkog portala (hercegovackiportal.com), koji je i medijski pokrovitelj Sajma vina Buna 2023.

 

Izvor: Hercegovački portal

Poveznica: Bratovština sv. Nikole Tavelića organizira 17. “Sajam Vina – Buna 2023” | Hercegovački portal (hercegovackiportal.com)

/Misija FRAMOST/