Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

ZORA ( Ud.Jure ) JURIĆ

u srijedu 29.11.2023. godine u 17.00 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 86. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u subotu 02.12.2023. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice ”BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen na rimokatoličkom groblju ”ORLAC”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

OŽALOŠĆENI: sinovi DAMIR i DRAŽAN-JUKA; kćerka RUŽICA; zet IVAN; nevjeste ŽAKLINA, JULIJA i DANIJELA; unučad: MATEO, MARKO, DORIS, MILE, ANA i MATEA s obiteljima, IVAN, ANDREA, TOMISLAV, LORENA, KLARA i PETAR; praunučad JURE i MARTA; brat DRAGO; obitelji pok. braće JOZE i NIKOLE; sestre DRAGICA i KATICA s obiteljima; obitelji pok. sestara MARICE, JANJE i PAULE; djever ANTE s obitelji; obitelji pok. djeverova IVANA i BOŽE; zaovaJANJAs obitelji; obitelji:JURIĆ, MARIĆ,TOPIĆ, AZINOVIĆ,GOLEMAC,ĆULANIĆ,ŠKOBIĆ,RAIČ,KNEZOVIĆ, MARIJANOVIĆ,ŠUNJIĆ, ČULJAK, KORDIĆ, SHAVERDASHVILI te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Iskrena sućut svim ožalošćenima…

 

/Misija FRAMOST/