Gospodine, Tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će! (Iv 11,26).

Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi

MIRO (pok. Joze) ŠUNJIĆ – Firer, HRVATSKI BRANITELJ

u srijedu 06.12.2023. godine, u 21.15 sati nakon duže bolesti u 59. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u petak 08.12.2023. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice ”BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju ”VOJNO”. Sveta misa zadušnica služit će uz pokop. Obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

OŽALOŠĆENI: supruga ŽELJKA; kćer MARIJA sa zaručnikom JUROM; braća: ZORAN i MARIJAN; nevjeste: LJUBICA i MIRA; bratić MARINs obitelji; bratična IVANA s obitelji; bratić JOSIP; punica DANICA; šure MLADEN i MARIO s obitelji; ujak BLAŽ s obitelji; strina ZDRAVKA s obitelji; obitelj pok.tetke ANKE, obitelj pok.tetke JANJE; te njegovi najbolji prijatelji NIKICA ZOVKO, GRGO PANDŽA, MARIO ŠKOBIĆ-Dika i AMIR MADEŠKO, obitelji: ŠUNJIĆ, KEVO, ŠIMUNOVIĆ, ŠKOBIĆ, PARADŽIK, ŠKUTOR, ZADRO, MARIĆ, PERIĆ, PERVAN, JURKOVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Iskrena sućut svim ožalošćenima…

 

/Misija FRAMOST/