Gospodine, Tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će! (Iv 11,26).

Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi

ANTE (pok. Ivana) TALIĆ

u utorak 19.12.2023. godine, nakon kraće bolesti u 87. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u srijedu 20.12.2023. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice ”BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju ”SMRČENJACI”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

OŽALOŠĆENI: supruga ZORA; kćerke: GORDANA, VESNA, SNJEŽANA i IRENA; zetovi: IVICA, RADE, ZORAN, ROBERT, DARIO i MIRO; unučad LUCIJA, IVA, INES, ROBERTINA, ANDREA, KRISTINA, ANDREJ, DORIS i KRISTIJAN; praunučad: IVA, LUKAS i ADRIAN; sestre: MARA, LJUBICA i MATIJA; obitelji pok. braće: FRANJE i MATE; svastike: OLGA i JELENA-Jasna s obiteljima; šura MARINKO s obitelji; obitelj pok. šure ANĐELKA; obitelji: TALIĆ, PANDŽA, BARUNČIĆ, MARIĆ, BEGIĆ, MORO, VUGER, ČALE, LETO, ANIČIĆ, GALIĆ, ŠKOBIĆ, VIDOVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Iskrena sućut svim ožalošćenima…

/Misija FRAMOST/