Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će! (Iv 11,26).

S tugom u srcu i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi suprug, otac, djed i pradjed

Blago Vrljić pok. Ivana

u utorak 19.12.2023. godine nakon duže bolesti u svojoj 82. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u četvrtak 21.12.2023. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice ”Bijeli Brijeg”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju ”VRLJIĆA” BOGODOL. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

OŽALOŠĆENI: supruga ANĐA; sin DRAŽEN; kćeri: DRAGANA i SLAĐANA; nevjesta VALENTINA; zetovi: TEO i IKO; unučad: TINO, MATEJ i PAVE s obitelji, TEA, KATARINA, ANTE i MATE; praunučad: LUKA, JAKOV i PAOLA; sestre: IVA i BOŽICA s obitelji i MILICA; obitelj pok. brata MILE; obitelj pok. sestre BLAGE; šure: KOSO, MARINKO i VLADO s obitelji; svastika VESNA s obitelji; obitelji pok. svastika: SLAVE i JELE; obitelji: VRLJIĆ, KLAPIRIĆE, RCEG, IVANKOVIĆ, BUHAČ, MARAS, ŠARIĆ, ČULJAK, MARIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Iskrena sućut svim ožalošćenima…

/Misija FRAMOST/