S tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

ANTUN TOPČIĆ

u četvrtak 04.01.2024. godine u 11.00 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 91. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u subotu 06.01.2024. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Gradskom groblju SUTINA. Sveta misa zadušnica služit će se u nedjelju 07.01.2024. godine u 08.00 sati u Crkvi sv. Barbare na Rudniku. Obitelj će primati sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

OŽALOŠĆENI: sinovi VALTER i GORAN; kćerka SNJEŽANA; zet DENIJEL; nevjeste JASNA, ELMA i SLAVKA; unučad: SAŠA, ZLATKO, ADNAN, MIRO, BORIS, SANDA, MIRELA, DRAGANA i KRISTINA; praunučad: JAN, LUKA, PAVEL, LAV, MIA, SARA, EMILIJA i SOFIA; brat BRANKO s obitelji; obitelji pok. braće MILANA i STJEPANA; obitelj pok. sestre ANE; rođak RUDOLF TOPČIĆ; obitelji: TOPČIĆ, DRAČE, PEJKOVIĆ, DRAVEC, MARINOVIĆ, BUMBA, MARKOVIĆ, HUSKOVIĆ, KUKO, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Iskrena sućut svim ožalošćenima…

 

/Misija FRAMOST/