Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

PREDRAG (pok. Nikole) DUJMOVIĆ

u subotu 13.01.2024. godine u 14.30 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 61. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u četvrtak 18.01.2024. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju SV.ANTE – CIM. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u Domu Sv. Ante u Cimu. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

OŽALOŠĆENI: majka JANJA; djeca: NICOLI i MATEO; brat BLAŽENKO; nevjesta SOFIJA; bratići: ROBERT s obitelji i IVAN; bratične: IRENA i NIKOLINA s obiteljima; stričevi: VLADO i STANKO s obitelji; obitelj tetke BERTE; obitelj pok. tetke IVANKE; obitelji: DUJMOVIĆ, PULJIĆ, BEVANDA, JELIĆ, MASLAĆ, BOŠNJAK, BRKIĆ, ANTUNOVIĆ, CRNJAC, VOLOŠĆUK, GOLEMAC, BUTIGAN te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Iskrena sućut svim ožalošćenima…

 

/Misija FRAMOST/