Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

ZDENKO-Luši (pok.Pere) ZOVKO

u petak 02.02.2024. godine u 18.00 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 43. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u nedjelju 04.02.2024. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju KOLENJE- Vrelo Radobolje. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnicina Bijelom Brijegu.

OŽALOŠĆENI: majka MARA; sestre: VJEKOSLAVA i ERNA; zetovi: DRAGAN i DARKO; sestrići: MARINO i MARTINO; ujak MIRKO s obitelji; tetke: NADA, RUŽA, MIRA, BLAGICA, JANJA i ZDRAVKA s obiteljima; tetak SLAVKO; rođaci: LANA i VEDRAN i ostali rođaci i rodice; obitelji: ZOVKO, MARIĆ, ŠKOBIĆ, MARINOVIĆ, GOLEMAC, RAIČ, FILIPOVIĆ, ĆORIĆ, ĐURČEVIĆ, LOVRIĆ, KOMADINA,  MARTINOVIĆ, DUJMOVIĆ, PRIMORAC te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Iskrena sućut svim ožalošćenima…

 

/Misija FRAMOST/