Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

ANICA (udova Branka) MARTINAC

1934.– 2021.

u subotu 15.05.2021. godine, u 14.30 sati nakon kraće bolesti u 87. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 17.05.2021. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „BRISTA“ – ČERIN. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

 POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin BRANIMIR-BRANA; kći IRENA; nevjesta JAGODA; unučad: BORIS, MARTINA, ANA, DAMIR i MIHAELA; praunučad: TIN, ENA, IVANO, MARKO, LUKA, MARIO, NIKOLA i MIHAEL; brat BRANKO s obitelji; sestra SOFIJA s obitelji; obitelji pok. braće: IVANA, MATE i NIKOLE; obitelj pok. sestre ZORE; obitelji pok. djeverova: VINKA i DRAGANA; zaova IVANKA s obitelji i obitelj pok. zaove MARIJE; obitelji: MARTINAC, PUCE, DŽIDIĆ, LONČAR, BENO, MILAS, JOZIĆ, KLARIĆ, JANKOVIĆ, ČARAPINA, EREŠ i IVANKOVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

/OSMRTNICA.BA/