S tugom u srcu i boli u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

MILE (pok. Joze) REZIĆ

1927. – 2021.

u nedjelju 16.05.2021. godine, u 05.00 sati nakon kraće bolesti u 94. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 17.05.2021. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg“. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na Rimokatoličkom groblju  „SMRČENJACI“. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 16.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi: BLAGO, IVO, ANTE, MIROSLAV, DRAGAN i VIKTOR; kćeri MARICA, NEVENKA i ANKICA; nevjeste: LIDIJA, SANJA, ELIZABETA i KRISTINA; zetovi: ANDRIJA, FILIP i ANTON; unučad i praunučad; obitelj pok. sestre SLAVKE; obitelji: REZIĆ, DRAŠKIĆ, JELIĆ, KREŠIĆ, TIPURA, ZELENIKA, BANDIĆ, ĆORIĆ, TADIĆ, TOPIĆ, PINJUH, BUBALO, PAVKOVIĆ, CRNJAC, IVANIŠEVIĆ, MATASOVIĆ, GRABOVAC, BRAĆIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

/OSMRTNICA.BA/