Dosad smo svi shvatili važnost jakog imuniteta.
Konzumacija nekih jednostavnih namirnica može učiniti čuda za imunitet. No, neke od njih su bolje kada se konzumiraju na prazan želudac jer tada vaš probavni sustav nije opterećen drugim probavnim dužnostima. To vam pomaže u iskorištavanju maksimalnih blagodati.

Evo tri namirnice koje možete jesti natašte kako biste ojačali imunitet:

Češnjak
Češnjak ima antibiotska i antibakterijska svojstva. Može vam pomoći da se prirodno obranite od infekcija. I ne samo to. Također može pomoći u regulaciji razine šećera u krvi, poboljšati zdravlje srca i pomoći u liječenju drugih problema povezanih s plućima. Uključivanje češnjaka u vašu jutarnju rutinu može vas udaljiti od raznih bolesti.

Amla
Amla, koja se naziva i indijskom ogrozdom, krcata je vitaminom C i izvrsna je za vaš imunitet. Također je bogata antioksidansima, koji poboljšavaju naše zdravlje kada se konzumiraju natašte, prenosi Index.

Med
Mnogi vjeruju da žličica meda s toplom vodom natašte čini čuda za mršavljenje, kožu i imunitet. Mješavini vode i meda možete dodati limun, čime ćete promijeniti okus, ali i dodati hranjive sastojke. Ovaj napitak je pun antioksidansa i pomaže u borbi protiv slobodnih radikala u tijelu.

(www.jabuka.tv)