U organizaciji KUD –a „Bijelo Polje“ sinoć je održan Internacionalni festival folklora u Bijelom Polju. Od srca se zahvaljujemo prijateljima iz Bijelog Polja na pozivu i gostoprimstvu.
Program je započeo sastankom svih predstavnika Društava, zatim su delegacije otišle i položile cvijeće za sve poginule od 1992. – 1995. (na spomenik poginulima III. cimske bojne na Humima i spomen ploču ARBIH u Potocima).
Nakon toga uslijedio je mimohod kroz staru jezgru grada, fotografiranje, a potom smo svi zajedno otišli na igralište škole u Potocima gdje je festival i održan.
Naši članovi su oduševili publiku, što su potvrdile i nagrade koje smo dobili. Ana Raspudić je proglašena za Miss festivala, Nevenka Ćubela za Prvi glas Bijelog Polja, a fra Luki Mariću je dodijeljeno posebno priznanje za sveukupan doprinos u očuvanju i njegovanju kulturne tradicije i običaja naroda u Bosni i Hercegovini.
Kako ovo nije naša prva suradnja, ovim festivalom smo učvrstili naše prijateljstvo koje će vjerujemo trajati generacijama.