Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

IVA – Ivica (ud. Tomislava) VRLJIĆ

u nedjelju 06.02.2022. godine u 21.30 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 84. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u utorak 08.02.2022. godine u 12.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „VRLJIĆA GROBLJE“ – BOGODOL. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u Crkvi u Bogodolu. Obitelj prima sućut od 11.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

OŽALOŠĆENI: sinovi: ILIJA, ŽARKO i DRAŽENKO; nevjeste MILKA, SLAVICA i KARMELA; unučad: TOMISLAV, DRAGAN, TVRTKO, HRVOJE, ANDREA, PATRIK, DINO, ANTONELA, MARKO i 7 praunučadi; obitelji pok. braće ANTE, ŽARKA, MIRKA i MARIJANA; obitelji pok. sestara MATIJE, DRAGICE i ANKE; zaova MARA-MARICA; Ožalošćene obitelji: VRLJIĆ, ČULJAK, PRSKALO, CRNJAC, MARIĆ, ZELENIKA, RAIČ, VLADIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM.