S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

GRGO (pok. Jure) KVESIĆ

u ponedjeljak 07.02.2022. godine u 19.00 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 89. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj kreće u srijedu 09.02.2022. godine u 13.00 sati ispred Gradske Mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop dragog nam obavit će se u 14.00 sati na Rimokatoličkom groblju „KOČERIN“. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

OŽALOŠĆENI: sin VESELKO-VESO; kćerke: BLAGA, BRANKA i ŽELJKA; nevjesta TATJANA; zetovi: ZDRAVKO, ZDRAVKO i ROBERT; unučad: DANIJELA, DANIJEL, ANDREA, MIA, ANDREAS, IVA, MATEA, DANA, DORA i IVAN; praunučad: RENATO, GABRIJELA, EMA, EVA, LEONARDO, MATEO, ERIK i LANA; braća JAGO i VINKO s obiteljima; obitelji pok. braće BOŽE i STIPE; obitelji: KVESIĆ, MIKULIĆ, GLIBIĆ, SESAR, BOŠKOVIĆ, LEKO, ZOVKO, ČILIĆ, VUKIĆ, JOZIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
Obitelj moli za tihu sućut.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM.