S tugom u srcu i boli u duši, s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

DRAGICA (udova Slavka) KREŠIĆ

u nedjelju 17.07.2022 godine u 22.20 sati nakon kraće bolesti u 88. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u srijedu 20.07.2022. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju ORLAC. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 16.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
sin DRAGAN; kćerke: JASNA, ANĐELKA, LJILJA, MIRA i SNJEŽANA; nevjesta STOJA; zetovi: TADIJA, JOSIP, MLADEN, LUKA, ELVIS, IVAN i DANIJEL; unučad: MARKO, MARIJANA, MARTINA, MATEA, KRISTINA, LIDIJA, IVANA, KRISTIJAN, KRISTINA, MATEO i ANTONIO; praunučad: LEA, LAURA, BOŽO, NIKOLA i MIHAEL; obitelji: KREŠIĆ, KNEZOVIĆ, PUCE, ROZIĆ, JANDRIĆ, ĆORIĆ, MABIĆ, GRGIĆ, MARIJANOVIĆ, PANDŽA, MARIĆ, RAIČ, PERKO, TALIĆ i SESAR te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.